500.000 de români se joacă pe Facebook Candy Crush Saga

Share Button  500.000 de români se joacă pe Facebook Candy Crush Saga share small

candy crush saga facebook 2  500.000 de români se joacă pe Facebook Candy Crush Saga candy crush saga facebook 2

Toți utilizatorii care au cont pe Facebook cu siguranță au văzut pe perete sau au primit o invitație pentru a se juca Candy Crush Saga. Oameni în toată firea, de la puști până la pensionari, sparg bomboane în celebrul joc. King.com, compania care este responsabilă de acest joc, a pornit acum 2 ani pe Facebook de la nimic și acum numără peste 60 de milioane de utilizatori pe zi în întreaga lume. Potrivit unor statistici compania suedeză King câștigă între 1 și 3 milioane de dolari în fiecare zi de la jucători. Candy Crush Saga a ocupat timp de 9 luni prima poziție în topul aplicațiilor descărcate de pe Facebook.

Industria companiilor care creează jocuri a ajuns să valoreze la nivel mondial suma fabuloasă de 67 de miliarde de dolari. Softiștii noștri sunt printre cei mai buni din lume, dovadă că tot mai multe companii își deschid birouri în București, în prezent 3000 de români lucrând pentru companiile existente.

Acum probabil vă întrebați de ce am pus acest articol în categoria “Articole amuzante?”. Am citit pe internet că după ce oamenii au devenit dependenți de Candy Crush Saga a crescut numărul vânzărilor de bomboane cu 10% în ultima perioada. Da, chiar este adevărat ! :)) 

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Cum arăta primul joc apărut pe un calculator personal în 1975?

Richard Adams a construit primul calculator personal în anul 1974.  Un an mai târziu Scott Adams, fratele său, programează primul...

Închide