Adaptor USB Bluetooth HP bt450 Q6398A

Share Button  Adaptor USB Bluetooth HP bt450 Q6398A share small

Adaptor USB Bluetooth HP bt450 Q6398A  Adaptor USB Bluetooth HP bt450 Q6398A Adaptor USB Bluetooth HP bt450 Q6398A

Ce este Bluetooth?

Imprimă oricând, oriunde. Tehnologia fără fir Bluetooth permite dispozitivelor Bluetooth să comunice prin unde radio în spectrul de 2,4 GHz pe distanțe scurte, de până la 10 metri prin intermediul modulelor cu rază scurtă de radio fără fir. Spre deosebire de infraroșu, tehnologia fără fir Bluetooth nu are nevoie de o linie directă de vedere între emițător și receptor. Tehnologia fără fir Bluetooth oferă oportunități de a utiliza date mobile într-o varietate de moduri noi și diferite.

De exemplu, puteți utiliza soluția wireless Bluetooth pentru a efectua următoarele:

• Imprima orice document de la un computer notebook compatibil.
• Calendare de imprimare, cărți de vizită, adrese, sau pentru a face liste de la un calculator portabil sau PDA. (Puteți imprima documente de birou cu ajutorul programelor software)

• Imprima fotografii, note, sau mesaje e-mail de la anumite telefoane mobile Bluetooth.

Descriere Bluetooth HP bt450:

Distraţi-vă şi bucuraţi-vă de libertatea unei imprimări fără fir cu ajutorul acestui adaptor USB. Trimiteţi fotografii, mesaje text, documente şi grafice la imprimantă de la telefoanele cu cameră foto, notebook-uri, PDA-uri şi alte dispozitive compatibile Bluetooth. Puteţi transfera date pe PC de la alte dispozitive fără fir. Ușor de instalat și de utilizat, adaptorul foloseşte tehnologia wireless Bluetooth prin intermediul conexiunilor USB.

Acest Bluetooth HP bt450 este compatibil cu următoarele imprimante HP: HP Photosmart 325, HP Photosmart 335, HP Photosmart 385, HP Photosmart 425, HP Photosmart 475, HP Photosmart 8050, HP Photosmart 8250.

Adaptor USB Bluetooth HP bt450 Q6398A poate fi achiziţionat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Adaptor USB Bluetooth

Descriere: Acest dispozitiv este o soluţie simplă care permite calculatorului să comunice cu alte dispozitive compatibile Bluetooth cum ar fi...

Închide