Astăzi se lansează Samsung Galaxy Round, telefonul cu ecran curbat

Share Button  Astăzi se lansează Samsung Galaxy Round, telefonul cu ecran curbat share small

samsung galaxy round  Astăzi se lansează Samsung Galaxy Round, telefonul cu ecran curbat samsung galaxy round

Firma sud-coreeana de electronice Samsung va lansa astăzi, 10 octombrie, noul său smartphone Galaxy Round, un telefon cu ecran curbat 5.7 inch, 1080p, un profil de 7.9mm și o greutate de 154 g.

Un analist din Hong Kong a declarat că acest telefon este foarte important pentru viitorul tehnologiei, iar în următorii 3 ani vom putea asista la lansarea mai multor dispozitive flexibile de la Samsung care ar putea schimba tehnologia telefoanelor.

Galaxy Roung va costa în jur de 1000 de dolari și va fi disponibil doar pe piața din Coreean de Sud, deoarece cei de la Samsung nu au așteptări mari de vânzare a acestui produs.

Funcția Roll Effect va afișa cele mai importante informații de sistem, apeluri, mesaje, mail-uri, starea bateriei și ora, în momentul în care telefonul va fi înclinat într-o parte.

Părerea mea este că nu arată rău ca și design și îmi place când se încearcă lucruri mai “inovatoare” ca să zic așa, dar un ecran curbat nu va schimba tehnologia, ci mai degrabă un ecran flexibil care s-ar putea îndoi ar putea face acest lucru. Oricum, un produs interesant din punctul meu de vedere.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Cartus cu cerneala Lexmark Photo 31

Cartus cu cerneala Lexmark: Lexmark oferă soluții de mare putere, servicii și bunuri care depășesc nevoile clienților. Cartus cu cerneala...

Închide