Avantajele unei imprimante cumparate de pe Suntec.ro

Share Button  Avantajele unei imprimante cumparate de pe Suntec.ro share small

avantaje imprimanta suntec  Avantajele unei imprimante cumparate de pe Suntec.ro avantaje imprimanta suntec1

Magazinul online www.suntec.ro s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor produse de calitate la preturi avantajoase. Activam pe piata IT din anul 2006, fiind unul dintre cele mai importante magazine din aceasta industrie. Principalul nostru scop este corectitudinea si promptitudinea fata de toti clientii si partenerii nostri.

Acum sa vedem care sunt avantajele unei imprimante cumparate de pe www.suntec.ro. Mai exact, cu ce ne diferentiem fata de alte magazine IT din Oradea, precum si din Romania.

Avantajele unei imprimante cumparate de la Suntec

Service imprimante in Oradea cu peste 5.000 de piese de schimb pe stoc.

Suntem una dintre firmele cu cele mai multe piese de schimb pentru imprimante pe stoc din Romania si cea mai mare firma cu piese de schimb pentru imprimante pe stoc din Oradea. Prin urmare, asiguram service de calitate datorita unei echipe compusa din tehnicieni electronisti, cu o vasta experienta in domeniu.

In momentul in care aveti probleme cu o imprimanta cumparata de la noi, in aproximativ 24 de ore problema va fi rezolvata, indiferent ca vorbim despre o problema mecanica sau inlocuirea unei piese. In timp ce alte firme apeleaza la alti furnizori pentru a inlocui anumite piese pentru imprimanta (un proces care cu siguranta va dura mai mult), la noi inlocuirea unei piese pentru imprimanta se va rezolva rapid, datorita numarului mare de piese aflate pe stoc.

De asemenea, in cazul in care nu avem piesa pe stoc, iar durata reparatiei imprimantei va dura mai mult, va vom oferi o imprimanta identica pentru uz pana se va rezolva problema (deoarece in mare parte avem mai multe exemplare din acelasi model de imprimanta) sau va vom oferi o imprimanta asemanatoare topbankinfo.ru.

Va asteptam comanda la imprimante pe www.suntec.ro! :)  Avantajele unei imprimante cumparate de pe Suntec.ro simple smile

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Apple TV media player generatia a 2-a A1378

Apple TV Generatia a 2-a Apple Tv este un media content streamer. Mai exact, acesta va permite sa accesati continutul...

Închide