Bamboo Wacom Pad Wireless

Share Button  Bamboo Wacom Pad Wireless  share small

bamboo pad  Bamboo Wacom Pad Wireless  bamboo pad

Descriere:

Wacom Pad Wireless oferă un control multi-touch pentru MAC sau PC. Cel mai mare avantaj al acestui touchpad elegant pe care țin să îl amintesc chiar de la început este ușurința cu care scrieți de mână orice doriți (documente, e-mail-uri, etc.). Wacom Pad recunoaște până la patru gesturi ale degetelui, astfel este mai ușor să navigați pe sisteme de operare cum ar fi Windows 8 cu acest dispozitiv decât cu mouse-ul tradițional. Trebuie să reamintesc că este ușor de utilizat și poate fi folosit ca un stilou pentru orice tip de document digital, iar conexiunea fără fir vă ajută să utilizați Wacom Pad fără să vă încurcați în cabluri.

Wacom Pad oferă o tehnologie tactilă utilizată cu un design elegant. Touchpad-ul are o zonă activă de la 4.52 la 3.07 inch și oferă interacțiunea multitouch pentru a urmări până la 4 gesturi ale degetului. Cu Wacom Pad navigația pe sisteme de operare ca și Windows 8 este mai intuitivă și mai convenabilă decât tehnologia folosită de majoritatea utilizatorilor în prezent, mai exact mouse-ul tradițional.

Wacom Pad Wireless poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

wacom pad  Bamboo Wacom Pad Wireless  wacom pad

wacom pad 2  Bamboo Wacom Pad Wireless  wacom pad 2

Comments

comments

Citește articolul precedent:
ZTE Blade 2 – Smartphone-ul ieftin și bun care vrea să cucerească Europa

Printr-un comunicat de presă compania ZTE a anunțat oficial lansarea în Europa a smartphone-ului ZTE Blade 2, urmând ca în câteva luni dispozitivul să aibă parte de o lansare pe întreg globul....

Închide