Binoclu Canon 10x42L IS WP

Share Button  Binoclu Canon 10x42L IS WP  share small

Canon 10x42L  Binoclu Canon 10x42L IS WP  Canon L

Descriere:

Haideți să începem prin definiția binoclului. Binoclul este un instrument optic folosit pentru observarea obiectelor aflate la mare depărtare cu ajutorul unor mici lunete terestre. Care este diferența dintre binoclu și telescop? Rolul este asemănător, dar față de telescop, binoclul provoacă efectul de stereoscopie ceea ce face observarea mai bună a reliefului imaginilor și o apreciere mai bună a distanței.

Binoclul este utilizat pentru drumeții, sport și natură, supraveghere și securitate a locurilor publice, operațiuni militare, pentru aprecierea unui spectacol, ornitologie, etc.

Canon 10x42L este un dispozitiv din clasa celor deluxe, fiind în același timp și unul dintre cele mai profesionale binocluri. Canon 10x42L dispune de o stabilizare eficientă ceea ce face ca detaliile să poată fi studiate rapid. Având lentilele fine, binoclul celor de la Canon oferă o rezoluție mare și luminoasă.

Canon 10x42L folosește baterii convenționale AA pentru a opera sistemul de stabilizare, și poate utiliza fie alcaline tradiționale, NiMh, sau litiu. Este foarte recomandat să utilizați litiu atunci când condițiile sunt foarte reci.

Specificații:

– Capacitate de focalizare excelentă

– Rulează pe baterii de tip “AA”

– Seria “L” cu patru elemente de dispersie Ultra-Low(UD)

– Gama de ajustare interpupilară distanța de 57-75 mm

– Corecție dioptrii + – 3

– Acceptă 52mm șurub în filtre, capace și parasolar

Binoclul Canon 10x42L poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser HP LaserJet P3005n Q7814A

Imprimanta laser HP HP Laserjet P3005n este o imprimantă laser monocrom, rapidă care oferă o calitate mare de imprimare. Apărută...

Închide