BlackBerry lansează telefonul Porsche Design P’9982

Share Button  BlackBerry lansează telefonul Porsche Design P'9982 share small

BlackBerry-Porsche-Design-P’9982  BlackBerry lansează telefonul Porsche Design P'9982 BlackBerry Porsche Design P   9982

Blackberry în colaborare cu Porsche au creat smartphone-ul P’9982, de această dată cu sistemul de operare Blackberry 10.2 OS. Acest model se află într-o ediție limitată, astfel vor fi produse doar 500 de unități.

Noul telefon include un finisaj cu piele de crocodil, BlackBerry Priority Hub care va permite administrarea conversațiilor și notificărilor dintr-un singur loc, BlackBerry Keyboard ce “învață” în timp ce scrieți, Camera Time Shift, BBM Video cu Screen Share și un Story Maker ce va permite organizarea fotografiilor, videoclipurilor și pieselor în mini clipuri.

CEO-ul Porche Design Group, Juergen Gessler a declarat că înca odată, colaborarea dintre BlackBerry și Porche a dus la creearea unui dispozitiv ce implementează stilul iconic fără compromisuri. Cu P’9982, Porsche extinde gama de telefoane mobile de lux, dorind să se consacreze și pe acest segment de piață.

Telefonul Porsche Design P’9982 va fi disponibil începând cu data de 21 noiembrie și se va produce într-o ediție limitată de 500 de unități și va costa în jur de 2300 de dolari.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Covorul inteligent creat de Philips

Philips împreună cu Desso au dezvoltat un covor transmisiv, care este mai exact o mochetă care oferă diferite mesaje lumninoase...

Închide