Boxa transparentă ClearView Clio a impresionat la CES Las Vegas

Share Button  Boxa transparentă ClearView Clio a impresionat la CES Las Vegas share small

ClearView Clio  Boxa transparentă ClearView Clio a impresionat la CES Las Vegas ClearView Clio

Târgul de tehnologie CES a adus în atenția publicului boxele transparente ClearView Clio. Este vorba despre o tehnologie nouă, mai exact o boxă transparentă formată dintr-o sticlă curbată care, prin vibrație, produce sunet stereo, atât în față cât și în spate. La baza aparatului există și un mic subwoofer care face ca sunetul să fie redat integral la o calitate cât mai bună. Cel mai mare avantaj al acestor boxe îl reprezintă design-ul elegant, diferit față de ce există în acest moment pe piață.

Producatorul acestei boxe sustine ca tehnologia poate fi mutata si in ecranul TV. Orice este din sticla se poate transforma intr-o boxa prin aceasta noua tehnologie. Ideea acestei boxe a venit in urma cu 10 ani, iar acum 4 ani a fost pusa in aplicare, investindu-se cateva milioane de dolari.

Prețul boxei transparente ClearView Clio este de 349 dolari și urmează să fie scoasă la vânzare la finalul lunii martie.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
O brățară inteligentă de la Sony – SmartBand

În cadrul evenimentului CES 2014, Sony a adus o brățară inteligentă SmartBand. Dispozitivul poate calcula pașii și caloriile, poate să...

Închide