Brandul Konica Minolta a castigat MPF copiatorul pentru birou al anului

Share Button  Brandul Konica Minolta a castigat MPF copiatorul pentru birou al anului share small

Konica Minolta logo  Brandul Konica Minolta a castigat MPF copiatorul pentru birou al anului Konica Minolta logo

Konica Minolta U.S.A. a anunţat că a cîştigat primul loc în anul 2012 Brand Keys Customer Loyalty Engagement Index la categoria „MFP copiator birou”. Acest lucru marchează al cincilea an consecutiv în care compania a cîştigat acest premiu. În fiecare an Brand Keys realizează sondaje pe 49.000 de americani în scopul de a determina modul în care brandurile cîştigă loialitatea clienţilor. Indicele din acest an a examinat relaţiile clienţilor cu 600 de companii la un total de 83 de categorii.

Compania de metodologie a intervievat o serie de clienţi şi le-a cerut să caracterizeze produsul lor perfect în categoria MFP copiator pentru birou. Acest set de standard pentru excelenţă a identificat Konica Minolta ca fiind un brand lider al clienţilor în această categorie.

Conform unei declaraţii a preşedintelui de marketing al Konica Minolta USA, Kevin Kern, „Fiind recunoscută de Brandy Keys pentru al cincilea an consecutiv este o mare realizare pentru noi avînd în vedere că rezultatele sunt bazate pe feedback-ul clienţilor. Am făcut tot timpul eforturi noi pentru a garanta satisfacerea clienţilor Konica Minolta şi cîştigarea acestui premiu confirmă că ne-am îndeplinit acest obiectiv.”

Robert Passikoff, Fondator şi Președinte al Brand Keys a adaugat,” Aşteptările clienţilor continuă să crească, în special atunci cînd vine vorba de tehnologie. Cînd vorbeşti de un brand e foarte bine să te referi la valoare, fiabilitate şi calitate. Konica Minolta a reuşit să ţină pasul atît cu tehnologia cît şi cu consumatorii pentru al cincilea an consecutiv, avînd clienţii cei mai fideli în categoria MFP copiator pentru birou.”

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Toshiba Tec si dispozitivul care permite reutilizarea hartiei

Bună ziua! Am mai vorbit ieri despre acest subiect şi deoarece mi s-a părut interesant m-am gîndit să îl mai...

Închide