Cablu pentru protecția laptop-ului Targus Defcon Cable Lock

Share Button  Cablu pentru protecția laptop-ului Targus Defcon Cable Lock share small

Targus Defcon Cable Lock  Cablu pentru protecția laptop-ului Targus Defcon Cable Lock Targus Defcon Cable Lock

Descriere:

Laptop-urile sunt o parte foarte importantă din viața noastră. Conform unui studiu găsit pe internet aproape 1000 de laptop-uri sunt furate în întreaga lume în fiecare zi. Ele conțin informații personale foarte prețioase și de aceea trebuie să avem mare grijă ca aceste date să nu fie furate. Cu siguranță și voi ați întâlnit oameni care ar fi făcut orice pentru a-și recupera datele, însă acest lucru are un procentaj foarte scăzut. Nu este de mirare că mulți utilizatori de calculatoare, respectiv laptop-uri, au pierdut date esențiale de-a lungul timpului, iar abia pe urmă au luat măsuri de prevenire. Există câteva măsuri de prevenire cum ar fi să-ți însemnezi laptop-ul, să ai un software înregistrat, să nu-ți lasi mult laptop-ul la vedere sau să ai întotdeauna o copie a seriei laptop-ului.

Astăzi am să vă vorbesc despre unul dintre cele mai bune produse care îți asigură protecția de 100% a laptop-ului, este vorba despre Targus Defcon Cable Lock.

Cablul Defcon Cable Lock este realizat din oțel și oferă 10.000 de combinații posibile reglabile de către utilizator în orice moment. Este primul produs de securitate a laptop-ului care oferă beneficiile și confortul unei soluții fără cheie. Cablul este lung de 2 metri și este rezistent la tăiere. Cum se procedează? Dacă de exemplu vreți să-l legați de birou, pur și simplu legați cablul de birou și setați combinația.

Cablul Defcon este unul dintre cele mai durabile, personalizate și groase cabluri existente pentru protecția laptop-urilor. Acest cablu este instrumentul cel mai valoros pentru a preveni furtul unui laptop, respectiv datele personale ale utilizatorului. Rezistența extremă și durabilitatea combinate cu opțiunile de blocare fac ca acest produs să fie unul din gama deluxe.

Cablul pentru protectia laptop-ului Targus Defcon poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Nintendo Wii Fit Plus + Balance Board

Descriere: Doriți să știți care este cel mai de succes produs fitness & sports din lume la ora actuală? Nintendo...

Închide