Calitatea ecranelor LCD comercializate de noi

Share Button  Calitatea ecranelor LCD comercializate de noi share small

Compania noastra comercializeaza ecrane originale de laptop de o calitate de neegalat. Ecranele LCD pe care le comercializam sunt realizate de producatori de renume. Vindem numai produse originale display laptop original.

Calitatea acestor ecrane este excepțională, deoarece acestea sunt identice cu cele pe care producătorii de laptop le utilizează în modelele lor actuale de laptop. Producția de ecrane de laptop LCD este o sarcină foarte complexă, motiv pentru care nu există ecrane generice sau contrafacute disponibile pe piață.

Stocul nostru de display-uri laptop sunt fabricate exclusiv de către marile corporații, cum ar fi AUO, Chi Mei-, Toshiba, Hannstar, Chunghwa, Samsung, LG Phillips, Sharp, etc. Acestea sunt recunoscute la nivel global de furnizorii de componente electronice. Acestia fabrica o gamă larga de produse, de la cabluri de laptop interne, placi de baza, ecrane LCD, hard disk-uri, și DVD-uri. Acesti producători se străduiesc din greu pentru a menține cea mai înaltă calitate a ecranelor LCD.

Linie de productie ecrane lcd  Calitatea ecranelor LCD comercializate de noi Linie de productie ecrane lcd

Pentru a afla mai multe despre aceste producători, vă rugăm să verificați site-urile oficiale:

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Ce tip de iluminare are display-ul meu ?

Toate laptopurile moderne folosesc ecrane LCD Ecrane LCD au nevoie de un sistem de iluminare din spate să funcționeze, există...

Închide