Camera de supraveghere IQeye Alliance-mini H.264 720p

Share Button  Camera de supraveghere IQeye Alliance-mini H.264 720p  share small

IQeye Alliance-mini H.264  Camera de supraveghere IQeye Alliance-mini H.264 720p  IQeye Alliance mini H

Descriere:

Ajungeți acasă de la servici și descoperiți că propria locuință a fost spartă și o mare parte din bunuri vă lipsesc. Cu siguranță este una dintre cele mai neplăcute situații. Ei bine, potrivit unor rapoarte recente și destul de logice, locuințele neprevăzute cu aceste dispozitive sunt predispuse la a crea asemenea neplăceri.

Suntem siguri că nimeni nu dorește ca propria locuință să se afle în vizorul hoților. Majoritatea oamenilor își dau seama cât de importantă este o cameră de supraveghere decât după ce se întâmplă un caz de furt. Vestea bună este că există soluții pentru prevenirea acestor întâmplări.

Care este soluția? Soluția cea mai bună este să vă instalați o cameră de supraveghere video care să vă ajute să observați cu ușurință dacă o persoană este suspectă și astfel puteți lua măsuri de precauție din timp. Dacă pe timp de zi acest lucru pare foarte ușor de făcut, noaptea se schimbă total lucrurile. Din acest punct de vedere este foarte recomandat să folosiți o cameră de supraveghere video.

De asemenea, o cameră de supraveghere video profesională este la fel de utilă și dacă aveți o afacere. Cu ajutorul acestora veți putea monitoriza tot ce se întâmplă în jurul instiuției sau chiar în instituție. Astfel veți putea ține lucrurile sub control chiar dacă nu vă aflați la birou.

Pentru a preveni situațiile prezentate mai sus noi vă recomandăm cu mare încredere camera de supraveghere IQeye Alliance-mini. Dispozitivul oferă o supraveghere video excelentă. Dispune de o instalare rapidă și ușoară. Este proiectată pentru utilizarea în interior, ideală pentru birouri sau diferite cabinete.

Caracteristici:

– VGA, SD480p, HD720p, HD1080p, 1.3MP si 2MP

– Rezistentă la vandalism

– Senzori de detectare a mișcării

– 71dB

– Consumă <2.8 Watt

Camera de supraveghere Iqeye Alliance-mini H.264 720p poate fi achiziționată de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta multifunctionala laser Lexmark X422 MFP 16L0003

Imprimanta multifunctionala laser Imprimanta multifunctionala laser Lexmark X422 este soluția multifuncțională perfectă pentru grupuri mici de lucru, cele mai multe...

Închide