Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction Finisher C8088B

Share Button Capsator imprimanta Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction Finisher C8088B share small

Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction Finisher C8088B Capsator imprimanta Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction Finisher C8088B HP LaserJet MFP Multifunction Finisher C8088B

Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction finisher este un dispozitiv care transforma o imprimanta din seria HP LaserJet 9000 intr-un sistem de creare a documentelor care este capabil sa transforme paginile in brosuri sau in documente capsate gata pentru a fi folosite in scopul dorit.

Produceti documente profesionale finisate

Capsator imprimanta HP Multifunction finisher va permite sa produceti documente profesionale finisate. Pe urma aceste documente pot fi sortate, capsate in pozitii multiple, precum si facute drept brosura. Dispozitivul permite o mai mare capacitate, deci in acelasi timp ofera mai multa productivitate.

Multifunctionalul de finisare HP va va satisface nevoile specifice locului de munca, creand o mare varietate de tipuri de documente. Utilizand functiile de capsare, legare si brosare aveti posibilitatea de a produce documente profesionale finite sau chiar piese de marketing impresionante.

Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction Finisher C8088B capseaza 50 de coli

Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction Finisher are capabilitatea de a capsa pana la 50 de coli A4. De asemenea, dispozitivul de finisare accepta pana la 50 de pagini pe minut (ppm). Acest accesoriu poate gazdui cu usurinta un grup de lucru care are nevoie de un volum mare de imprimari.

Compatibilitati Capsator imprimanta HP LaserJet MFP Multifunction Finisher C8088B

Multifunctionalul de finisare HP este compatibil cu imprimantele HP LaserJet 9000, HP LaserJet 9040, HP LaserJet 9050, HP LaserJet 4200 si HP LaserJet 4300.

Produsul are o dimensiune de 692x603x1019 mm. (lungime, latime, inaltime) si o greutate de 98 kilograme.

HP LaserJet Multifunction Finisher C8088B poate fi achizitionat de la http://www.suntec.ro.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Stivuitor imprimanta HP Color Laserjet CM6040 Stapler Stacker CC517A

Stivuitor imprimanta HP Color Laserjet CM6040 Stivuitor imprimanta HP Color LaserJet CM6040 Stapler Stacker este un stivuitor / capsator cu o...

Închide