Care este cel mai avansat dispozitiv pentru fitness?

Share Button  Care este cel mai avansat dispozitiv pentru fitness? share small

Moov fitness  Care este cel mai avansat dispozitiv pentru fitness? Moov fitness

Un fost inginer Apple, Nikola Hu, a creat un dispozitiv denumit Moov care este descris ca fiind un antrenor personal mobil. Datorită giroscopului, acceletrometrului și magnetometrului, Moov poate analiza calitatea exercițiilor realizate în timp real pentru a oferi sfaturi pentru îmbunătățirea antrenamentelor. De exemplu, în timpul alergării accesoriul vă poate recomanda prin indicații vocale postura corectă sau scurtarea lungimii pasului.

În funcție de tipul de antrenament, dispozitivul se atașează la încheietura mâinii, umărului, piciorului sau la încălțăminte. Folosind algoritmi foarte complicați, Moov evaluează calitatea executării exercițiilor și oferă sfaturi pentru îmbunătățirea acestora.

Moov va funcționa doar cu dispozitive care rulează iOS începând cu prima lună din vară, iar din toamnă va fi disponibil și pentru Android. Dezvoltatorii au estimat acest produs la suma de 120 de dolari.

Moov poate fi pre-comandat de aici.

 

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Nokia Aeon – Conceptul SF care urmează să fie lansat?

În 2009, cei de la Nokia prezentau proiectul unui telefon SF, pe numele său Aeon, care urma să revoluționeze industria...

Închide