Cartuse de soia

Share Button  Cartuse de soia share small

Preocupările cu energie au rămas în continuare populare pentru a alege un stil de viaţă ecologic. Tonerul derivat din soia, în loc de uleiul care este folosit în general, a ieşit la suprafaţă datorită unui producător de frunte şi anume PRC Technologies cu sediul la Maine. Aceste noi cartuşe de toner de soia vor fi etichetate ca ” SoyPrint”.

În industria actuală este nevoie de aproximativ doi litri de ulei pentru a face una din pulberele de toner necesare pentru fiecare cartuş pe bază de ulei. Avînd în vedere că noi consumăm mai mult de 100 de milioane de cartuşe pe an care echivalează cu 100 de milioane de lire sterline sau 50000 de tone de material utilizat în prezent pentru a produce petrol, acest lucru va ajuta cu siguranţă această industrie.

Cartuşele SoyPrint au fost supuse luni de zile la teste extinse pentru a vedea calitatea imprimării şi numărul de pagini pe cartuş şi să depăşească alte versiuni ale unor branduri. Costul cartuşului de soia este declarat a fi comparabil cu brandurile originale.

Cartuşele cu soia sunt produse ecologice fabricate în SUA şi sunt pe deplin justificate.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Epson vs Distribuitori

Există o mulţime de activităţi în lumea cartuşelor de cerneală recondiţionate. Epson a intentat procese împotriva a 24 de distribuitori...

Închide