Casca Wireless pentru Angajati Jabra Pro 9460 Mono

Share Button  Casca Wireless pentru Angajati Jabra Pro 9460 Mono share small

Jabra Pro 9460  Casca Wireless pentru Angajati Jabra Pro 9460 Mono Jabra Pro 9460

Descriere:

Jabra Pro 9460 este un set cu cască fără fir, cu un touchscreen, excelent pentru angajații din birouri care au nevoie în permanență de comunicare. Dispozitivul aduce toate sistemele de telefonie împreună și permite angajaților să preia apeluri de la telefonul mobil, fie telefon de birou sau telefon de lucru, de la 450 de metri distanță.

Având caracteristici audio de calitate, cum ar fi un microfon de anulare a zgomotului conceput pentru medii acustice puternice (cum ar fi centre de contact), face ca acest produs să fie o alegere versatilă pentru angajații diverselor firme. Acesta încorporează tehnologia în căști și în microfon, atât elimină zgomotul de fundal, cât și sporește sunetul de apel. Rezultatul este o conversație clară de care se bucură angajații și clienții dumneavoastră. Setul cu cască dispune de tehnologia SafeTone care taie zgomotele puternice și asigură un nivel de siguranță ridicat a sunetului în cască, astfel angajații pot vorbi confortabil pe tot parcursul zilei.

În ciuda aspectului avansat, Jabra Pro 9460 este un dispozitiv foarte ușor de folosit. Angajații pot controla fiecare telefon de la un touchscreen și pot răspunde la orice apel de la aceeași cască. Productivitatea companiei va fi vizibil îmbunătățită, iar gestionarea apelurilor va deveni o simplă banalitate.

În concluzie, proiectat de profesioniști, Jabra Pro 9460, este dispozitivul special făcut pentru a evita o mulțime de complicații. O cască fără fir, un ecran tactil ușor de utilizat pentru un control simplu al unui apel.

Casca Wireless Jabra Pro 9460 Mono poate fi achiziționată de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Cablu pentru protecția laptop-ului Targus Defcon Cable Lock

Descriere: Laptop-urile sunt o parte foarte importantă din viața noastră. Conform unui studiu găsit pe internet aproape 1000 de laptop-uri...

Închide