Casti Beats by Dre – O tehnologie inovatoare

Share Button  Casti Beats by Dre – O tehnologie inovatoare share small

beats by dre romania  Casti Beats by Dre – O tehnologie inovatoare beats by dre romania

Cu toţii am auzit de celebrele căşti Beats by Dre. De auzit  la propriu însă, nu am reuşit chiar toţi, din cauza calităţii ridicate care a atras bineînţeles un preţ la rândul său ridicat.

Pentru cei care nu au auzit de aceste căşti, trebuie să le spun că sunt produse de Beats Studio împreună cu celebrul compozitor / rapper Dr. Dre, recunoscut pentru hit-uri precum “Still Dre”, “Next episode”, “50 Cent – In da Club” , “2pac feat Dr Dre – California Love” şi multe altele + lansarea unui alt rapper celebru, Eminem. De la design, acoperirea exactă a urechii, pielea de pe cască fină până la calitatea sunetului, toate le găsiţi în Beats By Dre.

Pornind de la o simplă idee, Beats by Dre în parcurs de 7 ani au produs vânzări de jumătate de miliard de dolari în toată lumea. Ele au devenit un adevărat fenomen, design-ul şi calitatea remarcabilă a sunetului având un mare cuvânt de spus.

Preţul acestor căşti încep de la 99 de dolari (pentru căştile subţiri care se bagă în ureche) şi ajunge până la 400 de dolari.

monster_beats_by_dre_beats_pro  Casti Beats by Dre – O tehnologie inovatoare monster beats by dre beats pro

Beats by Dre – O tehnologie inovatoare

Noile căşti audio, lansate la IFA Berlin 2013, ofera o tehnologie speciala de anulare a zgomotului exterior. Această tehnologie se bazează pe un software digital denumit Beats Acoustic Engine. Materialul din care sunt create căştile este unul mai uşor, dar şi rezistent totodată.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Astăzi se lansează Grand Theft Auto 5 în România

Diseară, luni, 16 septembrie 2013, se va lansa în România în magazinele mari de electronice, mult aşteptatul joc Grand Theft Auto 5 (GTA...

Închide