Cearneala contrafacuta – Aveti mare grija!

Share Button  Cearneala contrafacuta - Aveti mare grija! share small

ink  Cearneala contrafacuta - Aveti mare grija! ink

Vreau să vă vorbesc despre vînzarea de cerneală contrafăcută care se practică în zilele noastre şi am să încerc să vă ajut cu anumite sfaturi pentru a găsi produse originale care să vă satisfacă pe deplin.

Cerneala de imprimantă şi producatorii de toner precum HP, Canon, Xerox au făcut un profit imens din produsele lor. Oamenii pe care eu îi numesc ” scrupuloşi” au luat aceste produse de la producătorii originali, produse care au fost utilizate deja, recondiţionate şi reumplute şi le vînd ca şi produse originale. Ei colectează sau cumpără cartuşe şi le vînd la preţuri originale OEM şi fac un profit imens. Cele mai multe dintre aceste produse au fost distribuite în Mexic, America de Sud şi Asia.

Brand-ul nostru colectează cartuşe goale care sunt testate, reumplute curat pentru a vă asigura că veţi avea un produs complet funcţional. Firma noastră Suntec cu sediul la Oradea oferă imprimante compatibile sau recondiţionate. Va asigurăm că produsele noastre îndeplinesc specificaţiile producătorului original. Echipa noastră de asistenţă pentru clienţi este disponibilă pentru a vă rezolva orice problemă care apare şi vă oferim o rambursare completă, dacă nu sunteţi în totalitate mulţumiţi de cartuşele de imprimantă.

Dacă detectaţi că aţi primit produse contrafăcute vă sugerez să sunaţi la producător şi să raportaţi problema. Acesta ar trebui să lanseze o investigaţie în acest sens.

Ca un sfat pe final eu vă spun să aveţi mare grijă de la cine cumpăraţi aceste produse şi să vă asiguraţi că ele sunt originale şi nu sunt produse contrafăcute.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Tehnologia imprimantei cu jet de cerneala – Cum functioneaza?

O imprimantă cu jet de cerneală este un dispozitiv de pe ecranul calculatorului de imprimare care produce o imagine electronică...

Închide