Cele mai șocante decese de pe internet

Share Button  Cele mai șocante decese de pe internet share small

Michael_Jackson_RIP  Cele mai șocante decese de pe internet Michael Jackson RIP

Deși au trecut mai bine de 3 ani de la moartea regelui muzicii pop, Michael Jackson, dispariția lui în anul 2009 continuă să fie cel mai șocant deces de pe internet, conform unui studiu găsit pe internet.

În urma analizei a 1 miliard de căutări online prin intermediul Google, s-a constatat faptul că numărul căutărilor legate de moartea lui Michal Jackson a fost de două ori mai mare decât al lui Osama bin Laden, care la rândul lui a depășit interesul navigatorilor legat de moartea lui Amy Winehouse.

În top 10 a celor mai șocante decese de pe internet din toate timpurile se mai află și Steve Jobs, Elizabeth Taylor, Muammar Gaddafi, Heath Ledger, Saddam Hussein sau Brittany Murphy.

Decesul lui Michael Jackson s-a clasat pe primul loc, primind cel mai mare scor. Press Association declara acum 3 ani că atât de mulți oameni au intrat pe Google pentru a verifica știrile despre moartea lui Michael Jackson, încât serverele Google News au interpretat numele „Michael Jackson” ca fiind un atac automat, timp de 30 de minute.

Nu e deloc de mirare. Michael Jackson, cuvintele sunt prea mici pentru a descrie un artist atât de mare.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Google introduce scrisul de mână în e-mail-uri

Google a introdus un nou serviciu utilizatorilor de internet. Mai precis este vorba despre opțiunea de a scrie de mână...

Închide