Colorimetru Datacolor SPYDER4 ELITE

Share Button  Colorimetru Datacolor SPYDER4 ELITE  share small

SPYDER4 ELITE  Colorimetru Datacolor SPYDER4 ELITE  SPYDER4 ELITE

Descriere:

Datacolor Spyder 4 Elite este un colorimetru foarte precis și foarte simplu de folosit. Este instrumentul ideal pentru pasionații de fotografie și pentru graficienii profesioniști ce au nevoie de un grad înalt de acuratețe a culorilor. Începând de la capturarea de imagini până la editare digitală și printare, Spyder 4 Elite vă poate asigura acuratețea culorilor.

Spyder 4 Elite este un calibrator inovator care dispune de un sistem de analizare a culorii cu 7 senzori, fiind mult mai precis decât calibratoarele clasice. Oferă un control mai precis asupra punctului de alb și gamma.

Probabil vă întrebați cum funcționează Datacolor Spyder 4 Elite. Haideți să vă explic. Primul pas este să instalați software-ul și pe urmă atașați senzorul de culoare la USB. Senzorul măsoară și ajustează luminozitatea, contrastul și culorile ecranului dumneavoastră. Rezultatul constă în culori naturale, lumină optimizată, consum redus de energie și reducerea oboselii ochilor. De asemenea, senzorul măsoară o serie de culori de pe ecran și creează un profil care duce la o afișare la starea de referință. La sfârșitul anului, puteți vizualiza cum arătau imaginile înainte și după calibrare. Spyder4Elite este compatibil atât cu Windows cât și cu Mac.

În concluzie, dacă doriți o calibrare optimă și corectă a culorilor, Spyder 4 Elite este dispozitivul excelent gata să vă satisfacă aceste cerințe.

Colirometru Datacolor Spyder 4 Elite poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Casca bluetooth Plantronics Voyager Legend

Descriere: Cea mai performantă cască a anilor 2010-2012 și-a continuat legenda și în anul 2013 sub o nouă formă îmbunătățită...

Închide