Confirmat: Siri va ști limba română! Ce aduce nou iOS 8

Share Button  Confirmat: Siri va ști limba română! Ce aduce nou iOS 8 share small

iOS 8 Apple  Confirmat: Siri va ști limba română! Ce aduce nou iOS 8 iOS 8 Apple

Noul sistem de operare, iOS 8, se va lansa toamna aceasta. iOS 8 a fost anunțat oficial în cadrul conferinței Apple, WWDC, și aduce funcții noi. Cea mai bună veste pentru noi este că Siri va scrie cuvinte după dictare, iar româna se află printre limbile disponibile.

iOS 8 aduce funcții precum o aplicație de sănătate care adună toate datele despre tine, dar și o tastatură care prezice ce urmează să scrii. iOS îți va permite răspunzi direct la mesaje din zona de notificări, astfel că nu mai trebuie să mergi în aplicația Messages. De asemenea, poți să ai acces la notificări și în momentul în care ecranul este blocat. Mai exact, dacă dorești poți să dai Like pe Facebook direct de la notificări.

Cei de la Apple au lucrat mult și la tastatură. Ea va aduce sugestii inteligente de autocompletare. Apple va permite de asemenea utilizatorilor să instaleze ușor softuri pentru tastare, pentru ca aceasta experiență să fie îmbunătățită.

iOS 8 va aduce îmbunătățiri și aplicatiei iMessage, astfel va fi mai simplu să trimiți și să primești mesaje audio și video.

iCloud-ul va fi total integrat în iOS 8, prin urmare vei putea deschide documente dintr-o aplicație, într-o altă aplicație care să fie compatibilă cu prima sau vei putea să accesezi fișiere de pe Mac, dacă acestea au fost salvate în iCloud.

Aplicația Foto de la iOS 8 îți va permite să vezi și să editezi imagini pe mai multe iPhone-uri și iPad-uri aflate în posesia ta, și mereu vei vedea ultima editare, pe toate dispozitivele conectate.

IOS 8 va fi disponibil pe iPhone 4S, iPhone 5, 5C, 5S, iPod Touch 5th generation, iPad 2, iPad cu retina display, iPad Air, iPad mini și iPad mini cu retina display. 

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Birouri ieftine pentru orice spațiu în Oradea!

Dacă ieri vă vorbeam despre dulapurile oferite de firma noastră, Suntec Trade SRL, astăzi vă aduc la cunostință că în...

Închide