Control Mouse Contour RollerMouse Free Black

Share Button  Control Mouse Contour RollerMouse Free Black  share small

Contour RollerMouse Free Black  Control Mouse Contour RollerMouse Free Black  Contour RollerMouse Free Black

Descriere:

Ultima inovație, și foarte important, inspirat de către utilizatori, RollerMouse aduce un design ergonomic modern, precizie și calitate, și cel mai mult exact ceea ce are nevoie un utilizator al unui calculator, comoditate. RollerMouse elimină mouse-ul tradițional și prin urmare: durere de gât, umeri, cot, și cea mai des întâlnită, durere la încheietura mâinii.

Aceaasta este o tastatură care vizează persoanele care au dureri la încheietura mâinii din cauza mouse-ului tradițional. Astfel avem “perne moi” pentru încheietură la ambele părți, un singur cilindru în centru de defilare, sau butoane utile pentru dublu click și copy sau paste. Ce am remarcat la acest dispozitiv a fost faptul că a lucrat perfect cu Windows 7 și Vista fără a mai fi nevoit să instalez drivere.

Primul gând care probabil o sa vă vină în minte când citiți despre acest dispozitiv și vedeți și prețul acestuia va fi .. de ce ar vrea cineva să plătească atât de mult pentru un “mouse”? Eu vă garantez că după o lună de utilizare veți ajunge ca și mine la concluzia că merită. Mulți utilizatori întâmpină probleme la utilizarea mouse-ului tradițional, iar din acest motiv din ce în ce mai mulți utilizatori trec la alte alternative, cum ar fi acest RollerMouse.

Citind comentarii pe internet am găsit un utilizator care a avut dureri semnificative din cauza mouse-ului, totul până când a achiziționat acest produs. Citez “Pentru că soțul meu folosește calculatorul lui aproximativ o oră pe zi, el încă mai are mouse tradițional. Ieri am folosit mouse-ul lui pentru aproximativ 5 minute pentru a verifica un e-mail de-al lui, și mi-a amintit imediat de durerea pe care o aveam zi de zi înainte de a avea RollerMouse.”

Control Mouse Contour RollerMouse Free Black poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser HP LaserJet 2100 C4170A

Imprimanta laser HP Imprimantele din seria HP LaserJet 2100 sunt concepute pentru persoanele care au nevoie de o calitate fără...

Închide