Copiator Konica Minolta Bizhub 250

Share Button copiator konica Copiator Konica Minolta Bizhub 250 share small

Copiator Konica Minolta Bizhub 250 copiator konica Copiator Konica Minolta Bizhub 250 Konica Minolta Bizhub 250

Copiator Konica Minolta Bizhub 250

Konica Minolta este un grup de întreprinderi cu sediul în Tokyo, Japonia, compus din companiile și societățile comerciale comune în cadrul funcției Konica Minolta Holdings, Inc.

Copiator Konica Minolta Bizhub 250 este soluția ideală pentru înlocuirea mai multor aparate ce îndeplinesc separat funcții de copiere, printare, scanare sau fax. Bizhub 250 îndeplinește singură toate aceste funcții. Datorită capabilității de comincare și conectivitate în rețea, a divereselor funcții de finisare, precum și a funcțiilor de securitate, Bizhub 250 vă va îmbunătăți cu siguranță fluxul de lucru și va crește eficiența firmei dumneavoastră.

Bizhub 250 are la bază funcții care oferă rezultate deosebite în realizarea documentelor alb și negru oferind o rezoluție de 600 x 600 dpi. Aceeași rezoluție o întâlnim și la documentele color. Viteza de printare, atât color cât și monocrom, este de 25 ppm, prima pagină monocrom realizându-se în 8,4 secunde și cea color în 11,7 secunde. Volumul lunar recomandat de copii este de 120.000.

Bizhub 250 este o imprimantă profesională ideală pentru companiile medii. Principalul avantaj al imprimantei este calitatea în raport cu prețul.

Copiator Konica Minolta Bizhub 250 poate fi achiziționat de la http://www.suntec.ro.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta 3D folosită de chinezi construiește 10 case pe zi

În ultima perioadă, imprimantele 3D fac tot felul de chestii interesante, astfel pe internet a apărut recent o știre: chinezii...

Închide