Copiator laser second hand Canon IR2016J

Share Button copiator laser second hand Copiator laser second hand Canon IR2016J share small

copiator laser second hand Canon IR2016J copiator laser second hand Copiator laser second hand Canon IR2016J Canon IR2016J

Copiator laser second hand Canon IR2016J

Aveți nevoie de un dispozitiv compact pentru a copia și a gestiona anumite fișiere? Ei bine, copiator laser second hand Canon IR2016J, datorită funcțiilor sale, aici fiind inclusă si capabilitatea de capsare, este ideal pentru orice birou.

Adăugând copiatorul laser Canon IR2016J în echipa dumneavoastră veți spori capabilitatea de copiere și de comunicare pentru întregul personal. Operarea simplă asigură personalului rezultatele dorite, oferind o imagine profesională la fiecare copiere. Claritatea remarcabilă se face la o viteză de 16 pagini pe minut.

Tehnologia inovatoare “sleep mode” se va activa automat atunci când dispozitivul nu se află în uz, fiind un extraordinar mod de a reduce consumul de energie, fără a afecta productivitatea personalului. În momentul în care doriți să folosiți copiatorul, acesta este complet operațional din nou în câteva secunde. Mașinăria este în conformitate cu directivele deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de asemenea plumbul și substantele periculoase neaflându-se în procesul de fabricație.

Având opțiunea pentru sertar suplimentar, puteți selecta capacitatea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, până la 1080 de coli, într-o varietate de dimensiuni ale hârtiei de până la A3. Deci, indiferent de nevoile dumneavoastră, vă puteți aștepta la rezultate profesionale cu copiatorul laser Canon IR2016J.
Copiatorul laser Canon IR2016J poate fi achiziționat de la Suntec.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Generator de curent APC Smart-UPS 3000 SUA3000RMi2U

Generator de curent APC Smart-UPS 3000 Ideal pentru servere, generator de curent Smart-UPS 3000 APC este un produs fiabil și inteligent. Milioane...

Închide