Cum vor arăta căștile Beats Electronics sub marca Apple? Poze iBeats

Share Button  Cum vor arăta căștile Beats Electronics sub marca Apple? Poze iBeats share small

iBeats  Cum vor arăta căștile Beats Electronics sub marca Apple? Poze iBeats iBeats

După ce a apărut știrea conform căreia Apple a cumpărat Beats Electronics contra sumei de 3 miliarde de dolari, este doar o chestiune de timp până ce vom vedea pe piață căștile iBeats. Cei de la Curved.de și-au imaginat modul în care ar putea arăta o pereche de căști Beats sub marca Apple.

Acest concept arată în mare ca și Beats by Dre, dar cu un stil Apple. Astfel avem aceeași culoare auriu / alb și gri ca și pe iphone 5S, încărcare fără fir, un port Lightning pentru încărcare prin cablu. Căștile au microfoane stereo pentru anularea zgomotului, control Siri și înregistrare. Nu lipsește bineînțeles nici logo-ul Apple care este capabil să strălucească ca și pe MacBook.

Bluetooth și încărcarea fără fir sunt construite pentru conectivitate, dar avem și un buton Touch pentru identitate, fiind un mod sigur de a preveni furtul.

Un concept interesant care se ridică la nivelul Apple. 

iBeats 2  Cum vor arăta căștile Beats Electronics sub marca Apple? Poze iBeats iBeats 2

iBeats 3  Cum vor arăta căștile Beats Electronics sub marca Apple? Poze iBeats iBeats 3

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta multifunctionala laser Lexmark X464de (duplex + retea)

Imprimanta multifunctionala laser Lexmark X464de Fiind un multifuncțional laser monocrom 4 în 1 cu funcții de imprimare, copiere și scanare duplex precum și cu un fax de mare viteza,...

Închide