Cumparam echipamente servere si retelistica noi sau second hand

Share Button  Cumparam echipamente servere si retelistica noi sau second hand share small

cumparam echipamente servere si retelistica  Cumparam echipamente servere si retelistica noi sau second hand cumparam echipamente servere si retelistica

Firma SC Suntec Trade SRL este distribuitor de echipamente servere si retelistica noi sau second hand, fiind in permanenta in cautarea unor noi achizitii in domeniul retelelor de calculatoare.

In cazul in care ati achizitionat / primit diverse echipamente pentru servere (HP, Dell, Fujitsu Siemens, UPS, etc.) si retelistica (firewall, routere, switch-uri, placi de retea, placi de retea wireless, central telefonica), indiferent ca sunt noi sau second hand si doriti sa le vindeti, noi venim cu cea mai buna solutie.

Dumneavoastra ne oferiti detaliile produsului pe care doriti sa il vindeti, iar noi va facem oferta. Nu mai pierdeti timpul si gasiti acum cumparator, cu bani cash. Va asteptam la sediul nostru de pe strada Ion Ghica, nr. 11, judet Bihor, Oradea.

Echipa Suntec Trade SRL / www.suntec.ro / 0746 111 531

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Cumparam laptopuri noi, second hand sau defecte

Cumparam laptopuri Firma SC Suntec Trade SRL este distribuitor de laptopuri noi, second hand sau defecte, fiind in permanenta in...

Închide