De unde provine termenul de Black Friday?

Share Button  De unde provine termenul de Black Friday? share small

Black Friday Suntec In curand  De unde provine termenul de Black Friday? Black Friday Suntec In curandVineri, 29 noiembrie 2013, este ziua cea mai așteptată de către toți cei care vor să achiziționeze ieftin telefoane mobile, tablete, calculatoare, televizoare, electrocasnice, etc. Majoritatea companiilor din România participă la Black Friday (Vinerea Neagră a reducerilor) și promit reduceri chiar și de până la 70%.

Black Friday a devenit rapid un fenomen, aducand companiilor incasari uriase si clientilor reduceri foarte mari.

De unde provine termenul de Black Friday (Vinerea Neagră)?

Termenul de Black Friday (Vinerea Neagră) a fost utilizat prima oară pentru a desemna vinerea după Ziua Recunoștinței din anul 1966. O publicație din Philadelphia a caracterizat ziua de vineri ca fiind una neagră din cauza aglomerației de pe drumuri, dar și de pe trotuare. Pe urmă termenul a fost folosit pentru a marca îngrămădeala care are loc în majoritatea magazinelor datorită începutului de sezon al ofertelor promoționale pentru sărbătorile de Crăciun. Din anul 2005, Black Friday a devenit cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite, ajungând încet încet și prin România și în alte multe țări ale lumii.

Putem să vă spunem doar că magazinul nostru online www.suntec.ro va participa la Black Friday 2013 și vom aduce reduceri mari. Curând vă vom da mai multe detalii. Fiți cu ochii pe noi!

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S4 Active, telefonul care rezistă la apă și praf

Samsung Galaxy S4 Active, un Galaxy S4 mai rezistent am putea să-i spunem, a apărut de ceva timp pe piață,...

Închide