Diferenţa între un iPhone original şi o replică – VIDEO

Share Button  Diferenţa între un iPhone original şi o replică – VIDEO share small

apple original fake diferenta  Diferenţa între un iPhone original şi o replică – VIDEO apple original fake diferenta

Având în vedere că trăim în România şi ne lovim de o grămadă de chinezării, nu este exclus ca atunci când ne luăm un iPhone de la un “prieten” sau de la cine ştie ce comerciant anonim, el să fie o replică. Partea bună este că oricât de bine ar încerca această replică iPhone să fie făcută, diferenţe între el şi un iPhone original există.

La replica iPhone se vede că este mai prost făcut, ecranul este mai slab, culorile sunt mai ciudate, nu dispune de slot pentru card. O caracteristică foarte importantă al iPhone-ului original este că nu poţi să scoţi bateria şi nici măcar carcasa din spate.

Pentru a verifica dacă iPhone-ul este original, intraţi la meniul Settings => General => About şi acolo veţi vedea un serial number (SN). Intraţi pe site-ul Apple şi verificaţi dacă este original. Daţi click aici.

Am să vă las mai jos un video pentru a înţelege mai bine care este diferenţa între un iPhone original şi o replică de iPhone.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Laminator Fellowes Jupiter A3 CRC57018

Laminator Fellowes: Laminator Fellows Jupiter A3 este un laminator de înaltă performanţă pentru uz de birou moderat. Această maşinărie este gata pentru...

Închide