Dispozitiv pentru antrenamente Garmin Forerunner 310XT

Share Button  Dispozitiv pentru antrenamente Garmin Forerunner 310XT  share small

Garmin Forerunner 310XT  Dispozitiv pentru antrenamente Garmin Forerunner 310XT  Garmin Forerunner 310XT

Descriere:

Garmin Fourerunner 310XT este un dispozitiv pentru antrenamente rezistent la apă, care trimite date wireless la calculator. Acest dispozitiv poate fi purtat la încheietura mâinii, calculează distanța și ritmul cardiac, și are o durată de viață a bateriei de 20 de ore.

Datorită actualizării software-ului se poate estima cu exactitate distanța de înot și viteza medie. Pur și simplu activați modul Swim și apăsați Start după care puteți începe să înotați. Când ați terminat apăsați butonul de tură și 310XT procesează în mod automat o combinație de timp și datele GPS pentru a calcula distanța parcursă și viteza medie.

Dacă doriți să mergeți pe bicicletă Forerunner 310XT poate analiza performanța dumneavoastră de la început până la sfârșit. 310XT poate detecta mișcarea chiar și în apropierea clădirilor înalte sau în pădure.

Atunci când este cuplat cu monitorul opțional ritmului cardiac, Forerunner 310XT monitorizează bătăile inimii pe minut și utilizează datele obținute pentru a calcula caloriile. De amintit ar fi ca datele ritmului cardiac nu sunt înregistrate pentru activitățile de înot.

De asemenea, dispozitivul poate monitoriza starea de sănătate, greutatea, grăsimea, apa din corp și alte șase măsurători. Puteți înregistra datele la computer datorită tehnologiei wireless și puteți analiza, sorta și împărtăși prin intermediul comunității online Garmin Connect.

Produsul este foarte recomandat dacă sunteți pasionat de sport sau dacă sunteți atenți la starea dumneavoastră de sănătate.

Dispozitivul pentru antrenamente Garmin Forerunner 310XT poate fi achiziționat de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser HP Laserjet 2420 Q5956A

Imprimanta laser HP Imprimanta laser HP Laserjet 2420 oferă o mult mai multă performanță decât v-ați putea aștepta de la...

Închide