Ea este cea mai sexy hackeriță de pe planetă

Share Button  Ea este cea mai sexy hackeriță de pe planetă share small

Pe numele său, Adeanna Cooke, este un model internațional, cunoscută mai ales pentru aparițiile din revista PlayBoy. În ciuda acestor aspecte, ea este un binecunoscut hacker, neurmând cursuri de specialitate, fiind mai degrabă autodidact.

cea mai sexy hackeritza2  Ea este cea mai sexy hackeriță de pe planetă cea mai sexy hackeritza2

Cum a început totul? Fostul iubit al lui Adeanna Cooke a folosit imagini cu ea fără acordul său, iar aceasta a spart site-ul bărbatului și a șters toate imaginile furate. După acest eveniment, Adeanna a început să le ajute pe femeile sau modelele ale căror poze erau postate ilegal pe internet, fiind numită “Zâna Hackeriță”.

O altă femeie hackeriță cunoscută în întreaga lume este Kristina Vladimirovna Svechinskaya, o studentă la Universitatea din New York care a cauzat până în prezent pierderi de milioande de euro, atacând mii de conturi bancare. Considerată de asemenea și ea una dintre cele mai sexy hackerițe din lume, Kristina, în vârstă de 21 de ani, a pus la cale furtul a peste 200 de milioane de euro din bănci din Marea Britanie și SUA.

Ea se află în prezent arestată în SUA și riscă să fie acuzată la 50 de ani de detenție.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Ce se întamplă într-un singur minut pe internet?

Internetul a devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi. Ce fac oamenii pe internet? Unii ascultă muzică, urmăresc clipuri online,...

Închide