Epson vs Distribuitori

Share Button  Epson vs Distribuitori share small

Există o mulţime de activităţi în lumea cartuşelor de cerneală recondiţionate. Epson a intentat procese împotriva a 24 de distribuitori şi comercianţi, inclusiv nume mari cum ar fi Staples & NineStar, 123InkJets, sau amintiţi-vă de Print-Rite.

Producătorii de după piaţa Epson acum intră într-o categorie diferită. Distribuitorii au anumite reguli care trebuie urmate:

Aceste reguli se rezumă la Ordonanţa Curţii numită ” Ordin de Excludere Generală”. Pentru a nu se interzice importurile de revînzare sau de cartuşe ne-contrafăcute, cum ar fi cartuşele ne-contrafăcute reîncărcate, distribuitorii vor trebui să fie precauţi pentru a evita răspunderea la următorii parametrii legali:

1. Cartuşele reîncărcate care erau cartuşe de marcă Epson trebuie întîi vîndute de către Epson la consumatorii din Statele Unite ale Americii. Cartuşele care au fost vîndute de către primul Epson consumatorilor din afara Statelor Unite ale Americii încalcă brevetele Epson. Epson a observat că unii furnizori amestecă cartuşe vîndute de Epson în Statele Unite ale Americii, cu cartuşe vîndute consumatorilor din afara Statelor Unite ale Americii într-un ambalaj identic, astfel încît se poate evita răspunderea distribuitorilor pentru încălcarea brevetului.

2. Procesul de umplere trebuie să fie limitat la repararea admisă legal. Din punct de vedere legal repararea admite reîncărcarea de cerneală, resetarea cipului IC, îndepărtarea sau acoperirea etichetelor Epson şi reambalarea.

3. Cartuşele reîncărcate trebuie să aibe scris pe ambalaj ” reîncărcate” sau ” recondiţionate”. Orice marcă Epson trebuie să aibe scris pe ea aceste lucruri pentru a nu induce în eroare consumatorii ca ei să creadă că aceste cartuşe nu au fost reumplute sau aprobate de către Epson.

Eu înţeleg că Epson are dreptul la produsele lor, la toate cele peste 750, însă unele chiar sunt foarte scumpe. Acesta este motivul pentru care producătorii le-au creat compatibile. Fiţi corecţi şi vindeţi imprimanta Epson la un preţ normal, nu la cost sau la pierdere.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimante 3D

Pe măsură ce rezoluţia 3D a venit pe piaţă cu filme şi seturi de televiziune, aceasta a invadat automat şi...

Închide