Fonturi care te ajuta sa-ti salvezi costurile

Share Button  Fonturi care te ajuta sa-ti salvezi costurile share small

Am mai vorbit aici pe blog despre sfaturi cu privire la salvarea costului de cerneală. Schimbarea tipului de font va folosi mai puţină cerneală şi astfel se extinde durata de viaţă a cartuşelor de imprimantă, economisind bani.

Ştiaţi că costurile de cerneală de imprimantă costă aproximativ 10.000 de dolari pe 3,8 litri? ” Cantitatea de cerneală scursă este determinată în principal de grosimea liniilor sale. Un font ” narrow” sau ” light” este mai bun decat ” bold” sau ” black” „, a spus Thom Brown, un cercetător de cerneală de la Hewlett-Packard. De asemenea, fonturile serif cele cu linii scurte orizontale au tendinţa de a folosi linii mai subţiri şi cerneală.

Cele mai bune fonturi de cerneală au fost identificate ca fiind Century Gothic şi Times New Roman. S-a demonstrat că fontul Century Gothic foloseşte aproximativ 30 la suta mai puţină cerneală decît Arial. Fontul meu favorit este Calibri.

Fonturile care vă ajută să vă salvaţi costurile sunt:

1. Century Gothic

2. Ecofont

3. Times New Roman

4. Calibri

5. Verdana

6. Arial

7. Sans Serif

8. Trebuchet

9. Tahoma

10. Franklin Gothic Medium

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Cartuse de soia

Preocupările cu energie au rămas în continuare populare pentru a alege un stil de viaţă ecologic. Tonerul derivat din soia,...

Închide