Furtul de identitate

Share Button  Furtul de identitate share small

Furtul de identitate este un lucru grav şi nimeni nu îşi doreşte acest lucru. Cei mai mulţi oameni se tem de furtul de identitate pentru obţinerea numerelor lor de card de credit, numere de securitate socială sau alte tipuri de informaţii cu caracter personal. Acesta este motivul pentru care oamenii rup carduri de credit vechi, chitanţe şi alte documente personale. Cu toate acestea, mă îndoiesc că oamenii vor deveni victime prin intermediul copiatorului lor. Totuşi rapoarte recente au arătat că unele informaţii care sunt stocate pe unitatea dumneavoastră pot fi accesate de către cineva, altele decît tine. Ceea ce este interesant este faptul că această veste poate fi nouă pentru unii, dar cu siguranţă producătorii de copiatoare ştiu că această problemă este foarte importantă.

Dacă deţineţi un copiator, trebuie să ştiţi că acesta are nevoie de protecţie de date la fel ca software-ul antivirus de pe calculator. Deci, ce fel de instrumente pot ajuta să vă protejaţi datele care curg prin imprimanta dumneavoastră? Specialiştii IT şi utilizatorii ar trebui să vorbească cu vînzătorii să le asigure elemente de securitate care să fie deja activate. Autentificarea şi autorizarea de reţea sunt instrumente care permit administratorilor să restricţioneze accesul la oameni prin verificarea numelor de utilizator de reţea, precum şi parolele într-un director de reţea.

Criptarea este de asemenea construită într-o mulţime de imprimante multifuncţionale în scopul de a asigura că datele stocate pe acestea sunt protejate. Aceste imprimante au chiar caracteristici care protejează informaţiile dumneavoastră de la furt pe hîrtie. Un alt lucru care trebuie luat în considerare este faptul că apar ameninţări noi zi de zi, astfel că este important să actualizaţi protecţia dumneavoastră în mod regulat. Patch-uri noi sunt disponibile pentru imprimante şi copiatoare multifuncţionale şi se descarcă uşor. Copiatoarele sunt o parte importantă a afacerii, deci este la fel de important ca ele să fie protejate. Dacă dumneavoastră nu folosiţi calculatorul neprotejat, de ce să folosiţi imprimanta neprotejată?

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Ce este un toner?

Unul dintre produsele cele mai răspîndite este laserul toner. El poate fi cumpărat de la producător sau de la magazine...

Închide