Google introduce scrisul de mână în e-mail-uri

Share Button  Google introduce scrisul de mână în e-mail-uri share small

google scris de mana email  Google introduce scrisul de mână în e-mail-uri google scris de mana email

Google a introdus un nou serviciu utilizatorilor de internet. Mai precis este vorba despre opțiunea de a scrie de mână în Gmail și Google Docs.

Cum funcționează? Utilizatorul are posibilitatea de a “desena” cu mouse-ul litere pe care dorește să le scrie, iar programul va identifica automat cuvintele, fiind transpuse în varianta tehnoredactată.

Scopul principal, conform Google, este acela de a sparge “bariera” între diversele limbi și ca internetul să fie mult mai ușor utilizat.

Cum se poate testa funcția? Utilizatorul trebuie să intre în setările generale ale Gmail și Google Docs și să apese butonul care indică toate opțiunile privind limba. Pe urmă, utilizatorul va trebui să selecteze căsuța în care scrie “Activează funcția de introducere” și va apărea o listă cu toate tipurile de tastatură deținute de către Google. Limbile străine care au alături o imagine a unui creion sunt cele care pot fi folosite pentru opțiunea de a scrie de mână.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Inima scoasă la imprimantă revoluționează medicina

Un profesor de la o Universitate din Japonia și-a propus să creeze inimi cu ajutorul unei imprimante. Insuficiența persoanelor donatoare...

Închide