HP a deschis un centru educational si de cercetare la Politehnica Bucuresti

Share Button  HP a deschis un centru educational si de cercetare la Politehnica Bucuresti share small

hp politehnica bucuresti  HP a deschis un centru educational si de cercetare la Politehnica Bucuresti hp politehnica bucuresti

Filiala locala a unei dintre cele mai mari companii de IT din lume, Hewlett-Packard, a deschis un centru educational si de cercetare la Politehnica din Bucuresti. Investitia a costat aproximativ 75.000 de dolari.

Potrivit conducerii HP, scopul acestui centru este de a pregati specialisti IT cu inalta calificare.

„Incepand cu luna mai, Universitatea Politehnica implementeaza programul HP Institute, care va fi disponibil studentilor incepand cu anul academic 2013-2014. Centrul din Bucuresti este unul din cele peste 30 de centre deschise de compania HP in tarile din Europa Centrala si de Est, precum si in Orientul Mijlociu. Proiectul este implementat cu ajutorul diviziei dedicate tarilor cu potential de crestere si al managementului regional al companiei HP”, spune Igor Belousov, manager al programului pentru regiunea central si est-europeana.

HP are aproximativ 3.600 de angajati in Romania, dintre care in jur de 3.200 lucreaza pentru centrul de servicii partajate GeBOC. De asemenea, compania mai are circa 300 de angajati dedicati pentru zona de vanzari, marketing si administrativ si peste 100 de angajati in centrul de cercetare aflat in Cluj-Napoca.

Eu sunt de parere ca cu cat se investeste in tara noastra cu atat este mai bine deoarece avem oameni cu mult potential care trebuie descoperiti si ajutati.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
HP Laserjet MFP 500-sheet Stapler/Stacker

Descriere: Va punem la dispozitie un stivuitor pentru imprimantele HP. Avantaje: -      Imbunatateste fluxul de lucru -      Va ofera capsare...

Închide