HTC One (M8) a fost lansat oficial. Specificații complete, preț

Share Button  HTC One (M8) a fost lansat oficial. Specificații complete, preț share small

HTC One M8  HTC One (M8) a fost lansat oficial. Specificații complete, preț HTC One M8

Noul smartphone HTC One sau HTC M8 a fost lansat oficial marți seara. Unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului are un ecran de 5 inch comparativ cu 4,7 inch față de telefonul precedent. Ecranul este Super LCD 3 cu rezoluția de 1080p. Smartphone-ul aduce îmbunătățiri și la camera foto care este de 4 MP și folosește tehnologia UltraPixel. Focailizarea se face în 0,3 secunde, lucru întâlnit și la Samsung Galaxy S5. În partea din față a telefonului mai avem o cameră de 5 MP capabila să creeze fotografii selfie de calitate.

Comparativ cu predecesorul sau ca și design mariginile ecranului sunt mai subțiri, iar aspectul per ansamblu este unul mai plăcut. Carcasa smartphone-ului este construită în proporție de 90% din metal.

HTC One vine cu un cip Snapdragon 801 cu procesor quad core la 2,3 GHz, unitate grafică Andreno 330 și 2 GB de memorie RAM. Capacitatea de stocare poate fi 16 GB sau de 32 GB, având inclusiv slot card microSD de până la 128 GB. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat.

Bateria noului vârf de gamă este de 2600 mAh și există opțiunea Power Saving care îți permite să folosești telefonul timp de 30 de ore dacă mai ai doar 10% din baterie.

Smartphone-ul HTC One (M8) va fi disponibil în mai multe culori. Prețul pentru SUA este de 699$.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta multifunctionala laser color Canon i-Sensys MF8180C

Descriere: Cu imprimanta multifunctionala laser color Canon i-Sensys MF8180C beneficiați de funcții de imprimare, fax, copiere și scanare color, care...

Închide