Imagine cu primul aparat foto al companiei Canon

Share Button  Imagine cu primul aparat foto al companiei Canon share small

canon kwanon  Imagine cu primul aparat foto al companiei Canon canon kwanon

In 1934, Canon prezenta primul aparat foto al companiei, denumit Kwanon Camera și reprezenta încercarea producătorilor de a propune o soluție foto care să poată concura cu succes pe piețele europene. Astfel primul aparat foto cu obturator în plan focal de 35 mm. din Japonia devine Kwanon.

La doi ani de la creearea lui Kwanon și multe încercări și erori, Canon lansează primul aparat comercial cu obturator în plan focal de 35 mm denumit Hansa Canon. În anul 1959, Canon realizează primul aparat SLR al companiei denumit Canonflex, iar în 1961 lansează un aparat rangefinder extrem de apreciat denumit Canonet.

În prezent, Canon este una dintre cele mai importante firme din lume care comercializează produse optice, inclusiv camere foto și video, imprimante și copiatoare.

Pentru cei curioși despre cum arăta primul aparat foto al unei companii care va avea să devină una dintre cele mai mari din domeniu, am atașat poza chiar la începutul articolului.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Copiator laser second hand Canon IR2016J

Copiator laser second hand Canon IR2016J Aveți nevoie de un dispozitiv compact pentru a copia și a gestiona anumite fișiere?...

Închide