Imprimanta cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L120 F147400

Share Button imprimanta cu fax canon Imprimanta cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L120  F147400 share small

imprimanta cu Fax Canon imprimanta cu fax canon Imprimanta cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L120  F147400 Fax Canon

Imprimanta cu fax Canon

Aveți nevoie de un fax care să vă asigure creșterea productivității și reducerea costurilor de comunicare? Eu am să vă vorbesc despre cea mai bună soluție! Este vorba despre imprimanta cu fax Canon i-SENSYS-L120 care asigură viteză, fiabilitate, rezultate de înaltă calitate și ușurință de utilizare.

Să începem cu partea de design. Faxul i-SENSYS îmbină fiabilitatea cu un design robust fiind compact și în același timp elegant. Se încadrează perfect pe orice birou sau în orice spațiu redus.

Faxul i-SENSYS transmite documentele cu o viteză de 3 secunde per pagină, ducând astfel la reducerea costurilor pentru apelurile telefonice și economisirea timpului de așteptare în fața dispozitivului. Puteți recepționa mai multe faxuri fără blocarea liniei.

În cazul în care se termină hârtia sau tonerul pe parcursul nopții sau în weekend, faxul salvează în condiții de siguranță toate documentele. Reproducerea semitonurilor, cu 256 de nuanțe de gri, oferă un plus de profunzime și claritate a imaginilor. Tehnologia unică UHQ vă permite să transmiteți documente detaliate, cum ar fi diagrame sau fotografii combinate cu text.

Faxul i-SENSYS FAX-L120 utilizat sub forma de imprimantă laser oferă o imprimare rapidă de 12 pagini pe minut și obțineți rezultate de calitate superioară mulțumită rezoluției 600 dpi. FAX-L120 foloseste cartusele FX10, Q2612, Q2612A.

În concluzie, dacă vă doriți transmitere de faxuri și imprimare laser rapide, Canon i-SENSYS este dispozitivul cel mai potrivit pentru a vă satisface aceste necesități.

Imprimanta cu Fax Canon i-SENSYS FAX-L120 F147400 poate fi achiziționată de la www.suntec.ro.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Binoclu Canon 10x42L IS WP

Descriere: Haideți să începem prin definiția binoclului. Binoclul este un instrument optic folosit pentru observarea obiectelor aflate la mare depărtare...

Închide