Imprimanta cu jet HP DeskJet 340 mobile printer C2655A

Share Button imprimanta cu jet hp Imprimanta cu jet HP DeskJet 340 mobile printer C2655A share small

imprimanta cu jet HP DeskJet 340 imprimanta cu jet hp Imprimanta cu jet HP DeskJet 340 mobile printer C2655A HP DeskJet 340

Imprimanta cu jet HP DeskJet 340

Seria de imprimante portabile HP Deskjet 340 va ofera flexibilitatea de a imprima daca sunteti pe drum sau la birou, o caracteristica foarte importanta pentru oamenii de afaceri care sunt tot timpul pe drumuri. Este usoara si are dimensiunea necesara pentru a se potrivi perfect intr-o servieta compacta. Seria HP Deskjet 340 face ca imprimarea sa fie usor de realizat atunci cand calatoresc sau oriunde spatiul este limitat. Este o solutie de imprimare ideala pentru PC sau pentru PowerBook.

De ce sa lasati o imprimanta color pe birou atunci cand plecati de la lucru stiind ca s-ar putea sa aveti nevoie de vreo imprimare? HP Deskjet 340 este un mod fara compromisuri pentru a imprima de pe desktop oriunde aveti nevoie.

Imprimanta cu jet HP DeskJet 340 vine cu o viteza de printare monocrom de 3 pagini pe minut si cu o viteza de printare color de 0,25 pagini pe minut. Avem o rezolutie la printarea monocrom cat si color de 600x300dpi. Procesorul are o frecventa de 66 MHz, iar memoria RAM atinge 4 MB. Volumul lunar de lucru este de 500 de copii. Greutatea de 2 kg cat si dimensiunea de 310x65x147mm. (lungime, latime, inaltime) face ca imprimanta HP Deskjet 340 sa fie foarte relevanta atunci cand vorbim de portabilitate. Deskjet 340 foloseste cartusele HP 33 – negru (51633M) si HP 25- cyan, magenta si color (51625A).

Despre imprimantele portabile

Acum vreau sa vorbim la final un pic despre imprimantele portabile. Aparatura de imprimare a fotografiilor a inceput sa fie si ea prezenta in cat mai multe case pe masura ce aparatele foto s-au inmultit. Intr-o casa de obicei gasim cel putin o imprimanta obisnuita cu care imprimam documente, insa mai rar si una photo cu care sa printam pozele. Stiind ca piata smartphone-urilor este in crestere, pozele utilizare cu dispozitive mobile sunt clar intr-o continua crestere. De aici a aparut si nevoia realizarii unui dispozitiv mobil care sa aduca la lumina pozele realizate cu telefonul mobil. Imprimantele portabile ofera posibilitatea de a tipari wireless documente primite de la telefoanele mobile, laptopuri si PDA-uri.

Cu alte cuvinte, daca aveti nevoie de imprimari de calitate, fiind mai tot timpul pe drumuri, va recomand cu incredere imprimanta cu jet HP Deskjet 340.

Imprimanta cu jet HP Deskjet 340 poate fi achizitionata de la http://www.suntec.ro.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3320 C8994A

Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3320 Simplu de utilizat, imprimanta cu jet de cerneala HP Deskjet 3320 va...

Închide