Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520 C8994A

Share Button imprimanta cu jet Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520 C8994A share small

Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520 imprimanta cu jet Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520 C8994A C8994A

Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520

Primul lucru pe care il puteti observa la HP DeskJet 3520 este designul sau. Avand o forma profesionala si cat se poate de simpla, DeskJet 3520 este ideala pentru biroul de acasa. Imprimanta se incadreaza la un nivel superior atunci cand intra in comparatie cu alte imprimante concurente atunci cand vorbim de calitatea imprimarii. Eu va recomand aceasta imprimanta daca aveti nevoie de imprimari simple si nu sunteti in cautarea printarii multor fotografii.

Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3520 vine cu o viteza de printare monocrom de 6 pagini pe minut si o viteza de printare color de 3 pagini pe minut la o rezolutie de 600x600dpi. Volumul lunar de lucru este de 500 de copii. Un mic minus al imprimantei este ca nu vine cu duplex, ceea ce ar reduce costurile dumneavoastra deoarece puteti imprima fata verso, dar se poate achizitiona pe urma.

Imprimantele sunt produse esentiale pentru companii. Scolile, Universitatile si alte institutii au in permanenta nevoie de imprimante. Din cauza fondurilor limitate aceste companii si cu siguranta altele vor cumpara imprimante second hand. Acest lucru nu trebuie sa va ingrijoreze, ci din contra prezinta anumite avantaje la care probabil nici nu va gandeati. Marele avantaj al imprimantelor second hand este pretul scazut, insa trebuie sa fiti atenti la companiile care livreaza aceste produse pentru ca ele sa fie de calitate si sa fie produse durabile. Un alt avantaj ar fi faptul ca imprimantele second hand sunt foarte usor de gasit pe internet. Un alt beneficiu este faptul ca multe dintre aceste produse vor deveni mai usoare si mai ieftine de intretinut. DeskJet 3520 foloseste cartusele HP 27 – negru (C8727AE) si HP 28 – tricolor (C8728AE).

Cu alte cuvinte, sa nu va sperie faptul ca o imprimanta sau orice alt produs este second hand, prin urmare imprimanta cu jet HP DeskJet 3520 este o imprimanta ideala pentru dumneavoastra pentru a fi folosita la biroul de acasa si nu numai.

Imprimanta cu jet HP DeskJet 3520 poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3420 C8947A

Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3420 Imprimanta cu jet HP Deskjet 3420 este o imprimanta compacta, versatila, care...

Închide