Imprimanta cu jet portabila Canon Pixma iP90 9466A001

Share Button imprimanta cu jet portabila Imprimanta cu jet portabila Canon Pixma iP90 9466A001 share small

Imprimanta cu jet portabila Canon Pixma iP90 imprimanta cu jet portabila Imprimanta cu jet portabila Canon Pixma iP90 9466A001 Canon Pixma iP90

Imprimanta cu jet Canon Pixma iP90

Calatoriti foarte mult si sunteti in cautarea unei imprimante foarte utile care sa va satisfaca toate cerintele? Ei bine, avem solutia perfecta pentru dumneavoastra, imprimanta cu jet portabila Canon Pixma iP90. Imprimanta este suficient de mica pentru a putea sta intr-un rucsac de laptop si pentru a imprima practic oriunde, atat pe masina, in hoteluri cat si in aeroporturi. Designul compact face ca imprimanta oferita de catre Canon sa fie usor de transportat.

In partea de sus avem butoane de alimentare si un singur LED verde care arata puterea de receptie a datelor in timpul utilizarii. Imprimanta vine echipata cu un port USB pentru a imprima fotografii direct de pe aparatul foto si un port irDA pentru imprimare fara fir. Daca doriti sa imprimati de la un dispozitiv compatibil Bluetooth, cum ar fi un laptop sau PDA, Canon ofera un adaptor bluetooth optional pe care il puteti atasa la portul PictBridge.

Imprimanta Canon Pixma iP90 ofera o viteza de printare monocrom de 16 pagini pe minut la o rezolutie de 600×600 dpi, si o viteza de printare color de 12 pagini pe minut la o rezolutie de 4800x1200dpi, astfel textul este precis, iar fotografiile sunt stralucitoare. Daca stam sa ne gandim pentru o imprimanta portabia, calitatea imprimarii este intr-adevar foarte buna, avand in vedere si faptul ca este o imprimanta cu dimensiuni mici. Canon ofera o suita de software-uri cum ar fi PhotoPrint Easy, PhotoRecord sau Easy-WebPrint, destinate pentru a imbunatati procesul de imprimare. Canon Pixma iP90 foloseste cartusele Bci 16 (cyan, magenta, yellow) si Bci-15BK (negru).

Odata cu cresterea constanta a vanzarilor notebook-urilor, cererea pentru imprimante portabile a luat amploare. Prin urmare, daca sunteti un afacerist si tot timpul va aflati pe drumuri va recomand cu mare inceredere imprimanta cu jet Canon Pixma iP90.

Imprimanta cu jet portabila Canon Pixma iP90 poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000

Imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000 Spre deoasebire de alte imprimante din linia oferita de catre Canon si...

Închide