Imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000

Share Button imprimanta cu jet second hand Imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000 share small

imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000 imprimanta cu jet second hand Imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000 Canon Pixma iP4000

Imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000

Spre deoasebire de alte imprimante din linia oferita de catre Canon si anume Pixma, imprimanta IP4000 este creata ca si o imprimanta foto, fiind desigur o alegere foarte buna pentru orice tip de imprimare. Oferind o viteza mare si o grafica excelenta, imprimanta este ideala pentru biroul de acasa sau chiar pentru biroul de la lucru.

Cu o dimensiune de 418x286x170, imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000 este una dintre cele mai mari imprimante din gama Pixma. Ea ofera atat un USB 1.1 si un port paralel pentru conectare la calculator, cat si un alt port USB pentru a realiza imprimarea direct de pe un aparat de fotografiat. Imprimanta are optiunea de atasare a duplex-ului, un aspect foarte important deoarece datorita lui puteti imprima fata-verso si astfel veti minimaliza costurile, si de asemenea se poate atasa si o tava suplimentara de 150 de coli. Trebuie sa precizez ca imprimanta care se afla la noi pe stoc are duplex-ul atasat.

Canon Pixma iP4000 are o viteza de printare monocrom de 25 de pagini pe minut, iar viteza de printare color este de 17 pagini pe minut la o rezolutie de 4800x1200dpi. Calitatea de iesire este mai buna decat o au cele mai multe imprimante cu jet de cerneala. Fotografiile excelente cat si textul cat se poate de precis sunt doua dintre avantajele imprimantei Pixma iP400. Mai mult de jumatate dintre fonturile pe care le-am testat au fost usor de citit la 4 puncte. Acest nivel de iesire combinat cu o viteza extraordinara face cu usurinta ca imprimanta Pixma iP4000 sa fie o alegere foarte buna pentru o imprimanta foto. Pixma iP4000 foloseste cartusele BCI6C (cyan), BCI-6 (cyan, magenta, yellow), BCI6M (magenta), BCI 3EBK (negru), BCI6 BK (negru), BCI6Y (yellow).

Performante rapide pentru fotografii si aplicatii business, imprimarea directa de pe camera foto, calitate foarte buna cat si imprimarea duplex sunt doar cateva dintre caracteristicile care face ca imprimanta cu jet Canon Pixma iP4000 sa fie una dintre cele mai bune imprimante din gama sa. Un pret mic pentru o calitate mare.

Imprimanta cu jet second hand Canon Pixma iP4000 poate fi achizitionata de la Suntec.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta cu jet HP Business InkJet 2800d C8163A

Imprimanta cu jet HP Business InkJet 2800d Imprimanta cu jet HP Business InkJet 2800d este o imprimanta cu text clar,...

Închide