Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3320 C8994A

Share Button imprimanta cu jet second hand Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3320 C8994A share small

imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3320 imprimanta cu jet second hand Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3320 C8994A HP DeskJet 3320

Imprimanta cu jet second hand HP DeskJet 3320

Simplu de utilizat, imprimanta cu jet de cerneala HP Deskjet 3320 va ofera culori vii, de calitate, si un text negru bine definit. Este o imprimanta din categoria low-budget, ideala pentru utilizatorii care au nevoie de imprimari modeste.

HP Deskjet 3320 vine cu un design compact care va va ajuta sa economisiti spatiu valoros in biroul dumneavoastra de la lucru sau chiar de acasa. Indicatorul de pe ecran care arata nivelul de cerneala si optiunea de a anula imprimarea va ajuta sa economisti timp si bani. Imprimanta este compatibila USB pentru configurarea rapida la PC si calculatoare Macintosh. Spre deosebire de alte imprimante pe langa portul USB avem si portul paralel.

HP Deskjet 3320 este o imprimanta foarte buna pentru incepatori. De asemenea, mentionez ca este o optiune buna pentru utilizatorii care sunt in cautarea unei imprimante care poate satisface toate cererile lor la un pret accesibil. Unul dintre beneficiile pe care vreau sa le amintesc este simplitatea de proiectare, prin urmare usurinta de utilizare. Datorita faptului ca HP Deskjet 3320 cantareste doar aproximativ 2 kg. puteti calatori oriunde doriti cu ea, fiind usor de purtat. Toata aceasta masinarie ar putea fi descrisa prin jurul cuvantului simplitate.

Imprimanta cu jet second hand HP Deskjet 3320 vine cu o viteza de printare monocrom de 8 pagini pe minut si cu o viteza de printare color de 2,5 pagini pe minut la o rezolutie de 600×600 dpi. Aceasta imprimanta lucreaza bine cu hartia simpla, o caracteristica foarte buna pentru oricine tine cont de costuri. Avem un procesor de 50/60 Hz si o memorie RAM de 64 MB. Tava de alimentare va permite sa utilizati 100 de coli.  Imprimanta va ofera posibilitatea de a printa pana la 10.000 de pagini lunar, un numar foarte bun. DeskJet 3320 foloseste cartusele HP 27 – negru (C8727AE) si HP 28 – tricolor (C8728AE).

HP Deskjet 3320 este o imprimanta cu jet de cerneala foarte usor de operat sau eu as spune „user-friendly”. Mica, usoara, compacta, usor de configurat si de asemenea sa nu uitam faptul ca poate fi transportata cu usurinta. Aceasta imprimanta este conceputa si pentru a putea fi utilizata foarte usor de persoanele cu handicap.

Imprimanta cu jet second hand HP Deskjet 3320 poate fi achizitionata de la www.suntec.ro.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta cu jet HP Photosmart 335 Compact Photo Q6377B

Imprimanta cu jet HP Photosmart 335 Daca sunteti un om pasionat de fotografie si vreti sa obtineti roadele muncii dumneavoastra...

Închide