Imprimanta HP Color LaserJet 4730xs MFP Q7519A

Share Button  Imprimanta HP Color LaserJet 4730xs MFP Q7519A share small

HP 4730xs  Imprimanta HP Color LaserJet 4730xs MFP Q7519A HP 4730xs

Prezentare generala:

Grupurile de lucru pot cu usurinta sa imprime, sa copieze, sa scaneze, sa trimita digital si sa lucreze cu faxul cu aceasta serie intuitiva de echipamente MFP color. Culorile stralucitoare plus caracteristicile de manevrare robusta a hartiei, gestionare, securitate şi extensibilitate fac din acest echipament MFP o centrala de productivitate.

Caracteristici:

Certificat ENERGY STAR. Reduceti consumul de energie cu pana la 50% datorita tehnologiei Instant-on. Reduceţi utilizarea hartiei aproape la 50% utilizand imprimarea automata fata-verso. Reduceti dezordinea si risipa – scanati, stocati si partajati digital documentele.

Obtineti usor imprimate in culori stralucitoare. Prelucraţi lucrari la echipamentul MFP cu panoul de control premiat HP Easy Select. Obţineţi un contrast clar si culori stralucitoare cu tonerul HP ColorSphere foarte lucios. HP ImageREt asigura detalii clare si consistente. Economisiti timp cu cartusele de imprimare HP LaserJet Originale preinstalate si cu cartusele de imprimare negre de mare capacitate. Imbunatatiti productivitatea cu capacitatea de pana la 2.100 de coli de hartie; sortati, colationati, capsati sau stivuiti documente utilizand un dispozitiv de iesire de 900 de coli, cu 3 sertare.

Imprimanta HP 4730 xs foloseste cartusele Q6460A (negru), Q6461A (cyan), Q6462A (yellow), Q6463A (magenta).

Imprimanta HP Color LaserJet 4730xs poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Citește articolul precedent:
Imprimanta multifunctionala laser HP LaserJet Pro M1212nf

Pozitiv: HP LaserJet Pro M1212nf este un model compact cu laser monocrom MFP care se mandreşte cu un pret atractiv,...

Închide