Imprimanta HP conectata la internet

Share Button  Imprimanta HP conectata la internet share small

HP a venit cu o tehnologie de ultimă generaţie în industria imprimantelor. Sezonul de vacanţă a introdus imprimantele ” all in one”. Aceste imprimante nu oferă doar imprimare, fax, copiere, scanare, ci oferă de asemenea acces de conectare la un conţinut imprimabil de pe web.

Imprimanta este încărcată cu aplicaţii web cum ar fi: USA Today, Google ( hărți și aplicații calendaristice), Coupons.com, Fandango, DreamWorks Animation, Nickelodeon, Web Sudoku, Weathernews Inc, Snapfish.com și Creative Studio HP. În plus HP va lucra cu anumiţi dezvoltatori şi anumite companii cum ar fi: CashStar, FreePrintable.net și MovieTickets.com pentru a crea aplicaţii de imprimare utilizînd interfeţe HP de programare a aplicaţiilor. Deci, veţi putea să intraţi direct pe site şi să imprimaţi cum ar fi cupoane sau bilete de film, chiar pe loc.

Imprimantele vor avea incorporat un ecran tactil dinamic care va face mult mai uşoară afişarea convenabilă, editarea şi imprimarea fotografiilor, precum şi documentele de scanare şi copiere.

Noua formulă de imprimare Photosmart wireless este disponibilă şi include:

– HP Photosmart A640 Compact Printer

– HP Photosmart C4700 All-in-One Series

– HP Photosmart Plus All-in-One

– HP Photosmart Premium All-in-One

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Ce este MICR toner?

MICR este un acronim pentru Magnetic Ink Character Recognition. Acesta este un sistem de recunoaştere de caracatere care utilizează cerneala...

Închide