Imprimanta laser HP LaserJet 600 M602

Share Button imprimanta laser Imprimanta laser HP LaserJet 600 M602 share small

imprimanta laser HP LaserJet 600 imprimanta laser Imprimanta laser HP LaserJet 600 M602 HP LaserJet 600

Imprimanta laser HP LaserJet 600

Imprimanta laser HP LaserJet 600 este o imprimanta monocroma profesionala, rapida si cu o capacitate mare a hartiei. Imprimanta este ideala pentru grupurile de lucru mici care fac imprimari de volum mare.

Panoul frontal are un LCD monocrom de patru linii si cateva butoane de control de baza. Sub panou gasim un port pentru o unitate USB. Imprimanta ofera o viteza de printare foarte buna de 50 de pagini pe minut, prima pagina realizandu-se in 8,5 secunde. Rezolutia la printarea monocrom este de 1200x1200dpi. Avem un procesor de 800 MHz, o capacitate a memoriei de 512 MB si o memorie RAM de 512 MB, memorie care poate fi extinsa pana la 1024 MB. Tava de alimentare permite un numar considerabil de 500 de coli, la fel ca si tava de iesire. LaserJet 600 ofera USB si Ethernet (inclusiv Gigabit) cu Wi-Fi optional. Imprimanta HP LaserJet 600 foloseste cartusul HP 90A (CE390A).

Calitatea de iesire este potrivita pentru nevoile tipice ale unui mediu de afaceri. Textul este usor sub valoarea unei imprimante cu laser, dar cu siguranta nu este atat de vizibil pentru a va deranja. Grafica este destul de buna pentru uzul intern al unei afaceri. Rapiditatea cu siguranta este punctul forte al imprimantei. La fel si capacitatea de lucru mare, si un alt aspect important costul redus pe pagina.

Ca sa tragem o concluzie, imprimanta HP LaserJet 600 este o imprimanta ideala pentru o afacere in care sa aveti dorinta de a creste activitatea si de a minimaliza costurile. Este genul de imprimanta in care puteti avea incredere si cu siguranta nu o sa va lase in momentele grele.

Imprimanta HP LaserJet 600 poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser second hand HP Laserjet 5L C3941A

Imprimanta laser second hand HP Laserjet 5L HP LaserJet 5 se refera la o serie de imprimante monocrom produse la...

Închide