Imprimanta laser Kyocera FS-680

Share Button imprimanta laser kyocera Imprimanta laser Kyocera FS-680 share small

imprimanta laser Kyocera FS-680 imprimanta laser kyocera Imprimanta laser Kyocera FS-680 Kyocera FS 680

Imprimanta laser Kyocera FS-680

O imprimanta laser este o imprimanta care produce rapid si la inalta calitate text si grafica pe hartie. Imprimantele laser folosesc tehnologia de imprimare xerografica, dar difera de fotocopiatoarele analogice prin faptul ca imaginea este produsa prin scanare directa cu o raza laser de-a lungul fotoreceptorului imprimantei.

Imprimanta laser Kyocera FS-680 ofera doar posbilitatea de a imprima A4 si alb negru.  Imprimanta ofera printari consecvente zi de zi fara a va cauza vreo problema. Kyocera FS-680 este compatibila cu Windows sau Mac.

Desi este putin voluminoasa in ceea ce priveste inaltimea, imprimanta Kyocera FS-680 poate fi amplasata in orice spatiu mic fara a deranja alte dispozitive necesare. Imprimanta laser Kyocera FS-680 are o viteza de printare de 8 pagini pe minut si o rezolutie la printare de 600x600dpi. In cazul in care foaia are imagini si un text complex aceasta rata poate ajunge si pana la 6 sau 7 pagini pe minut. Totusi nu este de mirare avand in vedere pretul acesteia. In schimb calitatea imprimarii este stabila.  Imprimanta vine cu un procesor de 50 MHz si o memorie RAM de 4 MB care poate atinge maximum de 32 MB. Tava de alimentare va pune la dispozitie un numar de 150 de coli. Kyocera FS-680 foloseste cartusul TK-16H.

Asa cum probabil unii dintre voi stiu, avantajul imprimantelor laser fata de cele cu jet de cerneala nu este doar viteza de imprimare, ci de asemenea si costurile de functionare care sunt mici. La imprimantele cu jet de cerneala capul necesita curatare continua pentru a preveni infundarea. Deci ganditi-va ca de cate ori imprimati capetele imprimantei cat timp si bani pierdeti.

Imprimanta Kyocera FS-680 este o imprimanta decenta, ieftina, dar in acelasi timp si utila pentru oricine doreste sa faca imprimari dar fara a avea pretentii foarte ridicate.

Imprimanta laser Kyocera FS-680 poate fi achizitionata de la Suntec.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser Kyocera FS-3830N (retea)

Imprimanta laser Kyocera FS-3830N Imprimanta laser Kyocera FS-3830N ofera un text cu un aspect foarte bun,  grafica si fotografii decente...

Închide