Imprimanta laser HP LaserJet P2035 | Promotie Suntec.ro

Share Button  Imprimanta laser HP LaserJet P2035 | Promotie Suntec.ro share small

imprimanta-laser-hp-laserjet-p2035-c3a  Imprimanta laser HP LaserJet P2035 | Promotie Suntec.ro imprimanta laser hp laserjet p2035 c3a

Imprimanta HP LaserJet P2035 – Imbunatateste productivitatea!

Imprimanta HP LaserJet P2035 va ajuta sa va imbunatatiti productivitatea si sa obtineti o valoare excelenta pentru investitia facuta. Formatul compact al aceste imprimante permite asezarea comoda pe birou, ocupand putin spatiu.

Cu imprimanta HP LaserJet P2035 beneficiati de o viteza de imprimare de pana la 30 ppm. Datorita tehnologiei Instant-On, imprimarea primei pagini se face rapid din modulul de consum economic. HP P2035 are un procesor de 266 MHz si o memorie de 16 MB, prin urmare fisierele complexe vor fi procesate rapid. Imprimanta suporta o varietate de documente de birou de aproape orice lungime.

Imprima documente de calitate profesionala!

Tehnologia HP FastRes asigura o rezolutie de 1200 dpi, prin urmare aveti posibilitatea de a imprima documente de calitate profesionala cu text precis si imagini clare. Datorita modului „silentios” specific imprimantei puteti reduce zgomotul in timpul imprimarii. Imprimanta poate fi conectata la calculator folosind un port USB sau paralel.

Usor de configurat, folosit si intretinut!

Imprimanta HP LaserJet P2035 este usor de configurat, de folosit si intretinut. Gestiunea este facilitata prin intermediul tehnologiei care avertizeaza cand consumabilele sunt pe terminate. Navigarea prin functiile imprimantei se face usor prin panoul de control cu LED-uri. Instalarea si inlocuirea cartuselor se face simplu si comod.

Cu alte cuvinte, HP LaserJet P2035 este o imprimanta cat se poate de decenta, care ofera un raport pret / calitate
excelent.

Imprimanta laser HP LaserJet P2035 poate fi achizitionata de la Suntec Trade SRL.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Calculator HP Z200 Workstation / Statie grafica de lucru

Statie de lucru robusta si rezistenta Calculatorul HP Z200 este o statie grafica de lucru robusta si rezistenta, ideala pentru...

Închide