Imprimanta laser second hand Samsung ML-2851ND

Share Button imprimanta laser Imprimanta laser second hand Samsung ML-2851ND share small

Imprimanta laser Samsung ML-2851ND imprimanta laser Imprimanta laser second hand Samsung ML-2851ND Imprimanta laser Samsung ML 2851ND

Imprimanta laser second hand Samsung ML-2851ND

Întreprinderile mici ar trebui să ia în serios opțiunea de a deține imprimanta laser Samsung ML-2851ND datorită vitezei sale bune de imprimare, calității de imprimare, duplexului și datorită funcției de rețea. Este un pic mai scumpă decât imprimantele concurente, însă rezultatul după ce va fi folosită cu siguranță va vorbi de la sine. Caracteristicile suplimentare vor crește productivitatea și în același timp vor reduce costurile companiei.

Imprimanta Samsung ML-2851ND măsoară 8.3 cm înălțime, 14.3 lățime și 14.5 lungime, și cântărește 26,2 kilograme. În partea de sus avem un buton de putere mare și unul din cele două LCD-uri pentru putere și statut de imprimare. Tava de alimentare din partea de jos poate deține 250 de coli, dar Samsung oferă de asemenea și opțiunea de a achiziționa un alt sertar de 250 de coli ca și accesoriu. Samsung ne oferă o rată de 3000 de pagini lunar, ceea ce este suficient pentru firmele mici chiar și mijlocii. Imprimanta poate fi conectată la un calculator prin intermediul portului USB 2.0 sau în rețea prin intermediul unui router wireless. Împreună cu opțiunile driverului tipice puteți ajusta de asemenea rezoluția de 600 dpi sau 1200 dpi.

Ca și o concluzie, imprimanta laser Samsung ML-2851ND este o imprimantă rapidă cu o calitate a imprimării excelentă. Este potrivită pentru un mediu de lucru mic, rezultatele fiind cu siguranță pe măsura așteptărilor.

Imprimanta laser Samsung ML-2851ND poate fi achiziționată de la Suntec Trade SRL

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Inelul smart Nod interacționează cu televizoare smart, set top boxuri și cu electrocasnice

După ceasurile de ultimă generație smart, a venit momentul să avem parte și de primul inel smart denumit Nod. Acest...

Închide