Imprimanta laser Tally T9312

Share Button imprimanta laser Imprimanta laser Tally T9312 share small

imprimanta laser tally imprimanta laser Imprimanta laser Tally T9312 medium T9312

Imprimanta laser Tally T9312

Imprimanta laser alb negru Tally T9312 este o imprimanta cu caracteristici nu foarte inalte, fara a ne raporta la imprimantele din ziua de astazi, insa trebuie sa avem in vedere faptul ca este genul de imprimanta pentru orice buget. O imprimanta pentru „toata lumea”, din punctul meu de vedere, este o imprimanta care are caracteristici cat se poate de decente, iar pretul sau este foarte mic. Ei bine, imprimanta laser Tally se integreaza perfect in aceasta categorie.

Caracteristici Imprimanta laser Tally T9312

Imprimanta Tally T9312 va ofera o viteza de printare de 12 pagini pe minut si o rezolutie de 600dpi. Avem o tava de alimentare care permite 270 de coli, iar volumul lunar de lucru poate atinge 4000 de copii. Conectarea este simpla, imprimanta avand un port parallel si o interfata USB. Limbajul de printare PCL 4 asigura compatibilitatea imprimantei cu majoritatea sistemlor de operare. Imprimanta Tally T9312 foloseste cartusele ML6060D6.

Cu alte cuvinte, nu as recomanda imprimanta laser Tally T9312 companiilor, ci mai degraba folosirea ei in scop personal. Daca aveti nevoie de imprimari putine , nu intr-un numar mare, imprimanta laser Tally T9312 este o imprimanta perfecta. In cazul in care copiii dumneavoastra au nevoie de printari pentru scoala sau in cazul in care dumenavoastra aveti nevoie de printarile unor anumite documente, imprimanta Tally T9312 va va fi un dispozitiv care va va ajuta.

Pretul scazut al unei imprimante nu inseamna ca imprimanta este slaba sau ca nu este rezistenta. Imprimanta Tally T9312 ofera din contra caracteristici cat se poate de bune si costuri mici, toate pentru a oferi posibilitatea de imprimare si persoanelor mai modeste care nu isi permit sa faca mari investitii in asa ceva. Deci, daca nu sunteti un om pretentios si nu aveti nevoie de imprimari cantitative, va recomand cu mare incredere imprimanta laser alb negru Tally T9312.

Imprimanta laser Tally T9312 poate fi achizitionata de la http://www.suntec.ro.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta laser Lexmark Optra T614 11K2847

Imprimanta laser Lexmark Optra T614 Lexmark este o companie americana producatoare de imprimante. Fondata in anul 1991 prin desprinderea departamentului...

Închide